™ Frases de Oriol Junqueres, Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)

Frases mítiques
de professors

per patatabrava.com

Frases mítiques de Oriol Junqueres, Facultat de Filosofia i Lletres (UAB)


Frasesmitiques.com és un recopilatori d'algunes de les frases mítiques més votades de Patatabrava.com, la xarxa social dels universitaris. Pots començar a llegir-les i valorar-les com el que son.

Una mostra del gran sentit de l'humor dels profes de les universitats catalanes, que pronuncien cada dia milers de frases cèlebres, acudits o jocs de paraules (reconeixem que a vegades estan fora de context!).
(de la classe explosiva amb l'Oriol del dia que s'havia de parlar del bandolerisme català del XVI-XVII)

-Quan l'Estat es reserva el dret del monopoli de la violència passa a actuar com una màfia. Les monarquies modernes i medievals actuaven segons els seus interessos, fossin els comtes de Barcelona, els reis de Castella, de França, d'Anglaterra... m'és igual.
-(l'alumna veterana planta cara al Junqueras): ¡Pero este tío está loco... vamos... ¡por favor!
-Diguws, digues? (l'Oriol ho ha sentit)
-Sí, oiga (enfadada), que usted no me puede decir eso. Vamos...¡¡¡comparar el Estado con una mafia!!! Esto no es, oiga, comparable. ¿¿Cómo puede usted decir eso??
-Vejam (l'Oriol intenta sortir-se'n) no estic assimilant, bé, dins les democràcies i les dictadures hi hauria el respecte o no per l'Estat del benestar... penseu en les capacitats de reprimir o no allò que va contra aquest monopoli de la violència... Per exemple al Vietnam... (i s'enrotlla com pot intentant trobar una excusa).
-Pero, me parece correcto lo que usted ha explicado. Y no me ha contestado a la pregunta. ¡No me puede decir que el Estado es una mafia!
-És que... bé... les paraules ténen matisos, potser estem parlant del mateix i no ens entenem. Cap definició és perfecte i les meves encara menys, per tant no espereu gran cosa. Jo us ensabono i cadascú és lliure de dir el que pensa, per això estem...
(rumors i males cares a la classe)
-MIRE, VAMOS, ¡¡USTED Y YO NO NOS PONDREMOS DE ACUERDO!! ¡usted tiene una manera de pensar y yo otra! ¡¡PUES MÁS VALE DEJARLO ASÍ...!!! (rumors d'al·lucinament pel clímax que pren la classe)

Dita per Oriol Junqueres de Facultat de Filosofia i Lletres, UAB

Totes les frases mítiques


Segueix les mítiques a Twitter!